Mohd Dzulsyafiq

By: Mohammad Dzulsyafiq Mohammad Yusoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Aug-2007 18:25 Email | Share | | Bookmark
Bosan Di Putrajaya




Quote:
Tinggal aku, paan dan ijat je lagi yg masih di hostel dan belum balik. Lepas makan malam dekat seri kembangan, aku pun ajak ijat gi jalan2 kat putrajaya. Lepas tu ijat ajak tangkap gambar ngan kamera masing2. Dan inilah hasilnya bila dah terlalu bosan.


Saturday, 4-Aug-2007 08:36 Email | Share | | Bookmark
GEGAR U


Quote:
Ada event GEGAR U plak dekat mmu ni. Memandangkan aku tak balik lagi dan merasa bosan, aku pun pergi la ambik gambar ngan ijat. Orang pun tak berapa ramai yg dtg. Banyak student dah balik rumah.Tapi nasib baik ada game maze. Dapat gak aku bersuka ria dekat event tu.
Mohammad Dzulsyafiq b Mohammad Yusoff
+60172920774


Friday, 3-Aug-2007 20:06 Email | Share | | Bookmark
Lagi gambar Nabil


Quote:
Dah takde mende untuk di update. Jarang dapat kesempatan ambil gambar sekarang ni. Tak tau la kenapa. Terlalu sibuk kot. Ni pun saje je letak gambar waktu shoot nabil haritu. Dah lama dah nak letak tapi malas.
Mohammad Dzulsyafiq b Mohammad Yusoff
dzulsyafiq@zoolfar.com
+60172920774



Tuesday, 1-May-2007 20:44 Email | Share | | Bookmark
Hey emma


Quote:
Salah satu gambar yg sempat diambil sewaktu penggambaran video klip nabil untk lagu single terbarunya "hey emma".Enjoy!


Tuesday, 1-May-2007 20:13 Email | Share | | Bookmark
Rid dan buah hatinya


Quote:
Entries kali adalah utk Rid. Gambar ni diambil sewaktu shooting utk assignment FA. Budak perempuan tu nama dia sofia tapi org panggil op je.Dia adalah talent untuk assignment FA ni. Gambar ni pula diambil dekat putrajaya.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net